LEGO Dimensions release informatie.

Ik heb het release schema van LEGO gekregen en kan nu op een makkelijke manier laten zien wanneer de nieuwe poppetjes uitkomen en wat er in elke release zit.

totaal

De eerste release zit er al een tijdje op. En over ongeveer een week (6 november) komt de 2e release al weer. Ik kijk erg uit naar deze release omdat dr Who hier in zit en dit was voor mij een van de leukere velden in het spel. Nu krijgen we zelfs een heel level pack er bij. Ook leuk om er bij te vermelden is dat de dr veel verschillende gedaantes heeft gekregen in het spel. Als je een fan bent van een bepaalde dr kan je deze gewoon spelen.

De 3de release komt op 19 januari.

wave 1 wave 2 wave 3 wave 4 wave 5

Ik heb ook nog wat extra dr Who materiaal toegestuurd gekregen deze toon ik op Youtube en in andere posts op mijn site.