Lego world – Een overzicht

Het was vandaag een lange dag op de Lego World beurs. We waren er al om 10 uur voor een demonstratie van Lego Dimensions. Zoals je kan verwachten was er enorm veel lego te zien. Er waren veel plekken waar je met Lego stenen kon bouwen. Allemaal ingedeeld naar thema. Er was een Star Wars zone waar je met Star Wars Lego kon bouwen, een Minecraft gedeelte en nog veel meer zones. In al deze zones kon je bouwen met de Lego stenen. Ook waren er veel springkastelen, deze waren enorm populair bij mijn zoontjes. Naast het bouwen was er ook veel te doen. Er was een Star Wars Rebels Stormbaan, waar je je Rebel diploma kon halen. Lego Mindstorm had een demonstratie gedeelte waar je kennis kon maken met deze technische versie van Lego. Er was een enorme Intertoys opgezet in een van de zalen. De hoeveelheid Lego die hier aanwezig was, was echt enorm.

Als je zelf naar de beurs gaat. Zorg dan dat je genoeg los geld meeneemt. Je kan maar op een paar plekken pinnen. Als je vroeg gaat is alles nog wat rustiger. Het is slim om dan meteen de dingen te doen waar je anders lang op moet wachten zoals je eigen lego mini figuurtje maken. De rij is niet enorm lang maar het scheelt. Ook is het erg slim om als je toch bij de Intertoys daar iets wilt kopen het vroeg te doen. Toen we later op de middag terug kwamen waren de rijen van de ene kant van de zaal tot aan de andere kant. De Star Wars Run is ook iets dat je in het begin kan doen. Het leuke is dat aan het einde van de dag het ook weer wat rustiger wordt.

Ik ga op mijn Youtube kanaal ook nog wat filmpjes plaatsen van de Lego Dimensions demonstratie.

Deze diashow vereist JavaScript.