Disneyland Parijs en Playtoday Gouda

We zijn net terug uit Disneyland Parijs en hebben daar een boel speelgoed gekocht. Van al dat speelgoed heb ik natuurlijk ook Filmpjes gemaakt. Een van de leukste winkels die we daar tegenkwamen was de LEGO winkel. Maar wist je dat in Nederland ook winkels zijn die helemaal gericht zijn op het verkopen van LEGO? Vandaag was ik met mijn familie in Gouda en daar is de winkel Playtoday. PlayToday LEGO winkel site

Het is een hartstikke leuke winkel. Met heel veel mooie LEGO displays en ook nog een leuk gedeelte voor kinderen om te bouwen. De bouwhoek.

Ik heb veel LEGO gekocht in de winkel en laat jullie binnenkort zien wat er allemaal gekocht is en ook nog een mini overzichtje van Gouda. Gouda was een erg mooie stad waar we zeker nog een keer terug komen alleen al om de Playtoday.

Wil je videos zien over de winkel en Gouda en wat ik allemaal gekocht heb. Unboxing, product reviews en meer kijk dan op mijn Youtube kanaal
Gamerpapa youtube kanaal